I NOVEMBER VIL JEG..

UGENS AGENDA // UGE 45

Godmorgen venner. Har I haft en dejlig weekend? Var I mon ude at fejre J-dag? Og havde tømmermænd lørdag? Jeg havde ikke. Tværtimod. Som I måske kan ane på billedet har jeg vådt hår, fordi Tobber og jeg havde været til en tidlig morgentræning lørdag efterfulgt af kaffe i byen med mine søde bedsteforældre. Det er simpelthen så rart at være på plads i vores lejlighed og have overskud til alt det, jeg plejer. Selvom sidste mandag startede lidt hårdt ud efter en hel weekend med flytning, var det sådan en god uge. Og weekend med. Derfor starter denne her mandag også med ekstra plus på alle konti.

UGENS AGENDA // UGE 45

Jeg glæder mig til:
* At jeg holder madklub på torsdag for mine gymnasiepiger
* At vi forhåbentlig kører i sommerhus fredag eller lørdag
* At høre Tina Dickow i aften!

Jeg tænker på:
* Hvorfor nogle mennesker bare er født negative?
* At jeg virkelig drømmer meget for tiden.
* At jeg gerne vil klippes snart
* At jeg kunne købe mig fattig i nyt tøj..
* At jeg genre vil være bedre til at bruge mit kamera.

Ugens to-do:
* Skrive bachelor med Sarah 
* På arbejde i morgen
Dele en opskrift på chokoladebrud.

Jeg håber, I får en dejlig mandag. 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NOVEMBER VIL JEG..