UGENS AGENDA // UGE 29

billede-24-06-2017-16-30-26Sommerferien betyder, at jeg hverken har styr på tid og sted, og dagene flyder sammen i en pærevælling af isspisning, grillaftener og kaffeaftaler. Ikke at jeg klager – tværtimod – men tiden flyver simpelthen fra mig i de her uger, og jeg har svært ved sige, hvad jeg lavede i går. Det er enten et tegn på, at man har for travlt eller er helt nede i gear. Sidstenævnte gælder vist for mig.

Men på lørdag er der er stort kryds i kalderen. Der tager jeg nemlig til Toscana med mine familie, og så holder bloggen en lille sommerferiepause. I er heller ikke særlig mange, der læser med i de her måneder, så jeg tænker, at det er fint, at bloggen holder en lille uges ferie.

Nu vil jeg klappe computeren i og tage i sommerhus en dags tid. Min far og resten af familien er nemlig dernede i de her dage. Rigtig god start på ugen <3

Ugens højdepunkt: At min familie og jeg tager til Toscana på lørdag.

Jeg glæder mig til:
* At skulle spise aftensmad i sommerhuset i aften
* Italiensk is og pizza i Toscana
* At være sammen med min familie 9 fulde dage.

Jeg tænker på:
Hvad jeg skal have med af underholdning på Toscana-turen udover en bog. Jeg er ikke sådan en, der kan spille spil på telefonen
* Om Albert mon bliver større. Han vejer 10 kilo. Det er virkelig meget for en bomuldshund
* At jeg er træt af, at jeg ikke nåede at lave hyldeblomstsaft i år
* At jeg er ret så nervøs for det der video-shoot, jeg fortalte om.

Jeg skal huske:
* At oplade mine kameraer inden ferie
* Bikini til sommerhusturen

Ugens to-do’s:
* Skrive indlæg om, hvordan man kan lave sit eget avo-træ
* Lave opskrift på iskaffe
* Skrive to indlæg til NyiByen
* Til møde med en der skal optimere min SEO.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

1 Comment

  • Reply Annette Beck 17. juli 2017 at 4:39 pm

    Ja det er skønt med ferie og vi skal være sammen hele familien. SKØNT

  • Leave a Reply