Ugens agenda

Godmorgen. Har I haft en dejlig weekend og nydt det gode vejr? Det har jeg! I stor stil endda. Først til Kapsejlads i fredags, der, for mit vedkommende, var en rolig affære, og ellers er weekenden blevet brugt på altanen med besøg og ikke mindst med aftensmad hos Tobber og min familie både lørdag og søndag. Det var været så dejligt, og jeg er kommet heeeelt ned i gear. Meget tiltrængt efter en uge med ekstra fart på arbejdsfeltet, og de næste tre dage bliver også nogle lange af slagsen, der heldigvis bliver afsluttet med helligdag torsdag og en ekstra betalt fridag på fredag. Så jeg klager ikke.

Og det gør jeg faktisk heller ikke, når jeg kigger min kalender igennem. Indenfor den sidste uge har jeg nemlig modtaget så mange spændende mails omkring seje samarbejder, hvor der er nogen, der efterspørger min hjælp. Det er ikke noget, i kommer til at se herinde på bloggen, fordi det handler om PR-hjælp til nogle andre brands, men ikke destomindre er opgaverne affødt af bloggen, og det kan jeg jo ikke være andet end glad, stolt og ydmyg over.

Det skal ikke være en hemmelighed – jeg tror ikke en flyvende fis på hverken krystaller, the moment of now, og hvad der ellers er populært i bloggerverdenen for tiden – men jeg må bøje nakken, for det er ikke mere end fjorten dage siden, at jeg højt, åbent, ærligt og til andre mennesker sagde, at jeg gerne ville have flere freelance-opgaver. Og bum. Så var de der. I min indbakke uden jeg har gjort noget som helst. Så måske der er noget derude i universitet.

I hvertfald har jeg to møder i kalenderen med nye bekendskaber. Jeg glæder mig altid helt vildt til at se, hvad sådan noget kan vokse til, men jeg kan også blive dødnervøs, tvivle på egne evner og få kolde fødder. Nogle gange er kemien der bare ikke, eller også er opgaverne for omfattende, ukonkrete eller ustruktureret til, at jeg kan sige ja-tak, men ligegyldig hvad, har jeg lært, at det aldrig kan skade at give det et skud. Så det gør jeg. Sammen med en masse andet godt i den kommende uge.

Jeg glæder mig til
.. På torsdag, hvor det er helligdag, og Aarhus står stille. Det er sådan en skør følelse, når hele byen går i stå.
.. Alle de kaffeaftaler jeg har i kalenderen, selvom det måske er liiidt til den gode side.
.. At lave boller på vores nye røremaskine. Har I en god opskrift?

Jeg tænker på
.. At jeg er lidt træt af blog-verdenen (og mig selv) for tiden. 
.. Om universitet spiller mig et puds – eller om det bare er tilfældighedernes spil.
.. At jeg skal coaching på onsdag. Noget jeg aldrig har prøvet før, men jeg glæder mig vildt! 

Ugens agenda 
.. Tre arbejdsdage efterfulgt af fire fridage. Gid hver uge var sådan! 
.. Til gengæld er arbejdsdagene ekstra lange med ture til Vestjylland.
.. Kaffeaftaler med nye og gamle bekendskaber. 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

1 Comment

  • Reply Små glimt - thitlund.dk 14. maj 2018 at 7:20 am

    […] jeg også fortalte jer, var jeg også inviteret til et møde i sidste uge, der endte ud med, at jeg blev tilbudt at være […]

  • Leave a Reply