Velkommen til

Godmorgen – og velkommen til en ny udgave af bloggen, som de seneste par uger har fået nyt design. Jeg har kæmpet med at få det hele til at spille, og jeg er næsten ved at være på plads her i mit nye hjem.

Hvad synes I? Kan I lide det? Jeg synes, at det nye udseende langt bedre afspejler indholdet her på bloggen, og jeg håber, at I sætter pris på, at der hverken er banner-annoncer eller reklamer. Som sagt er der stadig lidt småting, der skal fikses, men jeg håber, at der kommer styr på det i løbet af de næste par uger. I må endelig sige til, hvis I falder over en fejl, eller hvis der er en funktion, I savner.

Udover at have fået nyt design, er bloggen også rykket væk fra Bloggers Delight. Det er ikke noget, I kommer til at mærke til. Den eneste forskel er, at jeg nu er herre i eget hus, og det er dejligt! Faktisk ville jeg ikke så meget andet end at byde velkommen til thitlund version 2, og jeg håber, at I har lyst til at følge med, præcis som I plejer. Jeg glæder mig i al fald til igen at dele opskrifter, oplevelser og andre ting og sager, som jeg holder af og finder inspirerende.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

2 Comments

 • Reply Gitte H 7. januar 2018 at 12:56 pm

  Jeg kan godt lide bloggens nye udseende, det er enkelt, pænt og nemt at finde rundt i 🙂

  • Reply Thit 8. januar 2018 at 7:06 pm

   Hej Gitte.
   Det er jeg virkelig glad for at høre! 🙂 Det skal jo også være rart for jer at komme herind forbi. Jeg synes også, det er dejligt enkelt. Rigtig god aften!

  Leave a Reply