dsc_1928Godaften søde læsere. Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg! Hvis I følger med på Instagram, så I måske, at vi i går aftes var inde og høre Tina Dickow og hendes mand Helgi på Voxhall? Det var min julegave til Tobber, der endelig blev indløst. Men det er faktisk slet ikke denne her weekend, det skal handle om men sidste. Kan I huske, jeg snakkede om, at man nogle gange skal hive lidt tid ud af kalenderen til hinandenDet var lige præcis det vi gjorde, og det var så, så godt.

Med forår kommer der nemlig også masser af nye, dejlige ting at tage sig til, og for vores vedkommende betyder det fodbold, løb, kaffeaftaler og endnu flere madklubsaftener. Det er skønt, og ikke noget man skal klage over, men det gør også hverdagen til lidt af en kabale. Oveni det er jeg jo i praktik, hvor jeg virkelig bruger meget energi, og Tobber læser med en eksamensperiode lige rundt om hjørnet.

dsc_1882Jeg ville ønske, at vi bare lige kunne hive en uge ud af kalenderen til ferie og holden-i-hånden, men det kan vi altså ikke, og nu er hverdage og weekender jo det, vi har mest af, så for os handler det om at få mest muligt ud af dem. Derfor aftalte vi, at vi fra fredag eftermiddag til søndag morgen bare skulle være os. Det vil sige ingen fodboldkampe eller kaffeaftaler.

Efter vi havde fået fri fredag, tog vi forbi Aarhus Street Food, hvor jeg endelig fik smagt pita fra pitaboden, og selvom det næsten tog en time, før maden var klar, var det virkelig ventetiden værd. Jeg tænkte, jeg kun kunne blive skuffet med al den hype, der har været om dem, men shit hvor er de lækre! Der var proppet med mennesker på Street Food, så vi skyndte os ud igen og bestemte os hurtigt for, at vi ville hente Albert og gå en lang tur ved havnen. På vejen spiste vi en is, mens solen langsomt gik ned.

Selvom vi bor relativt tæt på havnen, er vi alt for sjældent dernede, og det var så fint, som himlen blev lyserød. Se bare billederne. PS: Mit hjerte smelter, når Tobber og Albe snakker sammen. Eller Tobber snakker (og peger), fordi Albert er bange for vandet. Når de to sidder der, er de verdens bedste makkerpar. På vejen hjem besøgte vi spontant mine dejlige bedsteforældre, som bød på kaffe og kage.

Lørdag var også helt fantastisk og startede med formiddagskaffe i Jægergårdsgade, hvor der var gadefest. Senere kiggede vi forbi SPOT og hørte Sebastian Lind i bagende sol med en kold øl i hånden ved åen. Aftenen blev brugt i haven og sluttede med hjemmelavet burgers på terrassen.

dsc_1884Det er ikke fordi, vi ikke nyder hinandens selskab i hverdagen, men jeg har virkelig lært værdien af aktivt at tage lidt tid ud af kalenderen til at kysse, grine, snakke længe og drømme stort. Den slags, der sjældent er tid til i hverdagen, og som hurtigt bliver overdøvet af praktiske sms’er, indkøbslister og sure sokker. Sidste weekend var en reminder til mig selv – og noget jeg håber, vi kan huske at gøre lidt oftere.

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend? Og at I får en god start på ugen i morgen. Jeg har en travl uge i sigte med masser af arbejde og gode aftaler, men som sædvanligt stikker jeg også hovedet herind forbi. Vi snakkes ved <3