VIDEO 011016

I dag sker der noget helt nyt her i mit virtuelle hjem: jeg har lavet min aller første video. Den er optaget i lørdags, men sådan noget film tager altså lang tid at lave (selvom det ikke rigtig kommer til sin ret med mine dårlige video-skills). Ikke destromindre synes jeg, det er en skæg måde at give jer et lidt mere levende billede af, hvad jeg går og laver. Dog, er der faktisk flere ting, der ikke rigtig er med fra i lørdags – blandt andet kaffe i byen med en god veninde og op til flere gåture med Albert.

Ellers var lørdag en skæg og hyggelig dag, der bød på både afslapning, street style fotografi til Hypetrades åbning, lækker mad og arbejde. Jeg håber, I synes om videoen! Måske, der kommer flere af den slags.

I dag har jeg haft fri – sådan helt fri fra både skole og arbejde for første gang længe. Derfor har jeg både fået trænet og spist brunch i byen med to søde veninder. Ved en tilfældighed fandt vi ud af, at Ziggy har morgenmadsbuffet til kun 20 kr. hele oktober måned, så det er slet ikke sidste gang, jeg skal derned forbi. Et lille tip, hvis man skal have en god undskyldning for at spise morgenmad ude.