smag-paa-byenKunne I godt tænke Jer at spise på en af byens aller bedste restauranter for 225 kr. for tre retter? Så læs med. Lige nu løber konceptet “Smag på Byen” nemlig af stablen, og det betyder, at man for 225 kr. kan købe en billet til en perlerække af byens restauranter. I flæng kan jeg eksempelvis nævne Cafe Skovmøllen, Carlton og Café Faust. Sidste gang konceptet kørte, blev jeg inviteret på Ferdinand, og det var noget af det bedste mad, jeg nogensinde har smagt!

Nogle kender helt sikkert godt konceptet, men utrolig mange jeg møder gør ikke. Og det er synd, så nu er tippet i al fald givet videre, hvis der sidder nogle ligeså store madøre derude, som jeg er. Konceptet er klokkeklart: spændende, nyt og nøje udvalgt mad på nogle af Aarhus’ bedste resturanter.

Smag på byen løber fra den 23. marts og indtil den 2. april, men normalt ryger billetterne ret hurtigt, så det er med at skynde sig. Du kan finde restauranterne lige her og læse mere om konceptet

Ellers må I have en dejlig lørdag. Jeg var faktisk selv ude at spise på Mash i går for første gang og er en smule mør i hovedet i dag. Det var nemlig en firmajulegave med dertilhørende koncert med Carpark North. I dag står den (som det næsten gør hver lørdag) på kaffe med min veninde Amalie, og i aften skal vi et smut forbi mine svigerforældre. Slet ikke dårligt.