kaffeshow-1Ved du, hvad du skal lave i weekenden? Som gammel barista er jeg en rigtig kaffenørd, og jeg storglæder mig derfor til Dansk Kaffeshow i weekenden på Central Værkstedet. Sidste år var en stor succes, og selvom du kun drikker neskaffe og ikke har en stor fancy kaffemaskine, er jeg sikker på, du vil synes om det.

Dansk Kaffeshow løber af stablen fredag og varer hele weekenden. Der er både DM i cupping, barista og hjemmebarista, og jeg kan næsten falde på bagen over, hvor dygtige folk ér. Især plejer Aarhus at stille med nogle dygtige baristaer.

Sidst men ikke mindst kan du besøge messestandene, når du begynder at blive kaffetørstig – det er jo det bedste. Det skal gerne være den første til at sige.

Det er SCAE Danmark  og Espressobar, der arrangerer Dansk Kaffeshow, og de har været så søde at give mig lov til udlodde 2 x 3-dagsbilletter til en heldig vinder (de har værdi af 150 kr./stk).

For at deltage i konkurrence om billetterne skal I blot trykke synes godt om bloggens Facebookside lige her og skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver, hvem I gerne vil invitere med, hvis I vinder.

Du kan finde programmet for Dansk Kaffeshow lige her eller besøge Facebooksiden for mere information.

Jeg trækker en vinder på torsdag den 19 januar.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

kaffeshow2