kaboompics_elegant-buffet-with-food
Billede herfra.
I næste weekend løber et af de uden tvivl bedste arrangementer i Aarhus af stablen – nemlig Food Festival – og jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at udlodde to billetter til en heldig vinder.

Hvis I ikke ved, hvad Food Festival er, kan jeg fortælle, at det er en stor madfestival, der holder til på Tangkrogen. Den starter fredag og slutter først søndag. Jeg synes, det er så fedt et arrangement, og jeg er dernede hver eneste år. Der er et hav af boder, skøre arrangementer og ikke mindst virkelig lækker mad. Og så er holdet bag Food Festival så vanvittig dedikerede til det. Jeg kan kun tage hatten af for det frivillige hold, der hvert år stiller op og får det hele til at ske. De er ildsjæle, og det afspejler festivalen, som bare vokser og vokser.

Som sagt kan en jer søde læsere vinde billetter til jer selv og en af jeres kære. For at deltage i konkurrencen om billetterne, skal I blot trykke synes godt om bloggens Facebookside lige her og skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver, hvem I gerne vil have med, hvis I vinder.

Jeg trækker en vinder på onsdag den 30. august.

Må I have en dejlig søndag <3

Konkurrencen er sponsoreret af Food Festival

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her