retroguld2Ved du ikke, hvad du skal lave i weekenden? Så har jeg et rigtig godt bud. I weekenden løber Retro Guld nemlig af stablen, hvor du kan gå på opdagelse i et hav af loppefund. Der er både møbler, lamper, interiør, keramik, porcelæn og alt muligt andet godt. Loppemarkedet foregår i fra Ridehuset, og det har åbnet fra 10-16 både lørdag og søndag.

En gang var jeg selv helt vildt god til at finde smukke retrofund, og jeg misunder dem, der kan finde en gemt perle blandt hundredvis af møbler. Det er som om, nogle bare har et mega god øje for den slags (og ikke mindst tålmodighed, som jeg heller ikke kan prale af). Men ikke destromindre synes jeg, det er virkelig hyggeligt at slendre rundt med en kaffe i den ene hånd og en veninde i den anden og lure.

Jeg har fået lov at udlodde to billetter til en heldig vinder til Retro Guld i weekenden. For at deltage i konkurrence om billetterne skal I blot synes godt om bloggens Facebookside lige her og skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver, hvem I gerne vil invitere med, hvis I vinder.

Jeg trækker en vinder på torsdag.

Du kan læse mere om Retro Guld lige herog hvis du er til vintagetøj, synes jeg du skal kigge forbi Godsbanen torsdag og fredag, hvor der er Hello Vintage.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her