VIND // BAGEGLÆDE OG EN LANGSOM MORGEN

52896820-3bef-499b-b4d4-7e74cea0cedcGodmorgen. På den der helt trætte måde, hvor kroppen værker, og øjnene aldrig rigtig åbner sig. Men for søren, hvor har det været en god weekend. Jeg elsker altså Northside! Det er simpelthen den fineste lille festival med alt det gode, festival byder på og meget lidt af det dårlige. Tænk sig, at man kan høre virkelig god musik, spise et hav af lækker mad, drikke så hovedet snurrer og regnen føles lidt mindre våd – og alligevel vågne op i sin egen seng dagen efter. Dét er altså luksus! Især for sådan en som mig, som var på Roskilde for første og sidste gang i gymnasiet, haha. Northside er en lille perle, og jeg er så glad for, at den bliver afholdt her i Aarhus!

Nå – men det er slet ikke det, som det skal handle om i dag. Og så alligevel: For noget andet jeg elsker, er brød. I alle afskygninger, haha. Jeg vil tusind gange hellere have en bolle med ost end den fineste dessert, og derfor blev jeg også ekstra glad, da Finax spurgte, om jeg ville modtage alt det i ser ovenfor. Og som I kan se, har jeg allerede været i gang. Jeg bagte nemlig et hold ø-landsboller inden Northside, så jeg havde lidt at fylde lommerne med, når sulten meldte sig.

Generelt er brød sådan en feel-good-ting for mig. Det minder mig om alt rart: Brunch, veninder og langsomme morgenener. Og på sådan en ekstra hård morgen, var det den perfekte anledning at dele lidt kærlighed: I kan nemlig vinde den samme store bage-pakke som ovenfor. Den består af økologiske grødboller, fødselsdagsboller, ølandsbrød, grovboller, kernerugbrød, grovkernerugbrød og lækkert madbrød med diverse krydderier.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar til blogindlægget her og fortælle, hvem I vil invitere på brød, hvis I vinder. Jeg trækker en vinder mandag d. 19 juni.

Ellers vil jeg bare ønske jer en dejlig mandag. Må den være god, rar, langsom og ekstra fyldt med lidt af det gode. Selv møder jeg lidt senere, og sidder i skrivende stund med en ekstra god kop kaffe, inden dagen for alvor starter.

Psst: Konkurrencen kører også på min Instagram

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

22 Comments

 • Reply Lisa 12. juni 2017 at 7:34 am

  Hej!

  Jeg ville invitere min kæreste på brød. Jeg ville lave en brunch med alle mulige lækre ting såsom ø-landsboller, kanelsnurrer, frugt osv. Vi skulle nyde det hele på vores terrasse med en masse god kaffe og bare have en “langsom morgen” sammen.

  – Lisa.

 • Reply Sophie 12. juni 2017 at 8:23 am

  Hvor lækkert!! Herhjemme går vi og venter på at baby kommer ud – termin var i tirsdags! Så hvis jeg vinder, så skal der bages til alle de gæster, der kommer på besøg (hvis altså baby nogensinde kommer ud🙄). Rigtig god mandag 💕

 • Reply Freyja 12. juni 2017 at 8:33 am

  Hvis jeg vinder, vil jeg bage en masse lækkert til når min søde lillesøster kommer på besøg fra Færøerne. Vi ser ikke hinanden så tit (desværre), så vi har en masse at catche up over lune boller, søde kager og god kaffe 👭

 • Reply Dorthe 12. juni 2017 at 9:19 am

  Lækkert! Jeg ville bage til søde sommergæster. Min lillebror kommer hjem på ferie, han bor i London, så jeg ser ham ikke så tit. Jeg er sikker på han vil sætte pris på velduftende bagværk 🙂
  God sommer!

 • Reply Camilla Hovej 12. juni 2017 at 9:23 am

  Hvis jeg vinder så vil der blive inviteret hele familien til bagehygge – vi er meget bageglad familien, så det kunne være super hyggeligt sammen med store og små 🙂

 • Reply Mie Frandsen 12. juni 2017 at 9:54 am

  Jeg vil invitere min kære tvillingesøster, storesøster og hendes kæreste på lækkert nybagt brød

 • Reply Line Frandsen 12. juni 2017 at 10:00 am

  Jeg vil invitere mine søstre, svoger og forældre på nybagte boller

 • Reply Mille 12. juni 2017 at 10:39 am

  Jeg vil inviterer mine to veninder fra Aarhus på en lækker brunch. De har efterhånden givet mig husly nogle gange i Aarhus, så jeg vil gerne forkæle dem med en lækker weekend hjemme hos mig i Aalborg 🙂

 • Reply Arzu 12. juni 2017 at 11:53 am

  Jeg ville invitere mine forældre og brødre til nybagte boller til eid:)

 • Reply Annette Beck 12. juni 2017 at 12:05 pm

  Jeg vil meget gerne invitere dig søde Thit til eftermiddagste med nybagte Finax boller.
  Har et par gange bagt Finax brød/boller inspireret af Eva.
  Knus

 • Reply Emillia M. 12. juni 2017 at 12:26 pm

  Jeg vil invitere min søster op fra Århus 🙂

 • Reply Anna T Funder 12. juni 2017 at 12:38 pm

  Jeg vil enormt gerne blive bedre til at bage! Det burde der være rig mulighed for med sådan en fin præmie-pakke 🙂 Og så ville jeg inviterer min farmor, der altid selv disker op med fine bagværksborde. Det fortjener hun. Jeg krydser fingre 🙂

 • Reply Mona 12. juni 2017 at 1:37 pm

  Jeg tror jeg ville invitere min søster, hendes mand og og deres to små børn over på boller og kaffe 🙂

 • Reply Therese 12. juni 2017 at 3:27 pm

  Jeg vil rigtig gerne invitere mine to gamle gymnasie-veninder på besøg til brunch

 • Reply Camilla A 12. juni 2017 at 6:15 pm

  Jeg vil invitere min søde veninder på nybagte boller og en lækker omgang brunch og fejre, at jeg netop har afleveret mit speciale og nu er færdiguddannet. 🙂

 • Reply Stine 12. juni 2017 at 9:53 pm

  Det må blive mine dejlige højskoleveninder

 • Reply Stine 12. juni 2017 at 9:53 pm

  Det må blive mine dejlige højskoleveninder

 • Reply Leslie B.S. 13. juni 2017 at 4:13 pm

  Vil invitere min kære veninde og ven, da de går glip af min fødselsdag 🙂

 • Reply Louise 14. juni 2017 at 9:10 pm

  Mine veninder

 • Reply Liv Nørgaard 17. juni 2017 at 9:19 am

  Jeg vil invitere min søde familie, da de har været en kæmpe hjælp under min flytning 😌

 • Reply Priya 17. juni 2017 at 6:13 pm

  Hvor lækkert! Vi skal på skovtur på min lille datters fødselsdag i juli, med min familie og svigerforældrene. Det vil være dejligt at lave forskellige e slags nybagt boller og en jordbær taerte til en lille picnic (hvis der er godt vejr!) 🙂

 • Reply Naja 17. juni 2017 at 7:06 pm

  Jeg vil dele pakken med min kæreste og så selvfølgelig de veninder jeg skal have til brunch på min fødselsdag om et par uger 🙂

 • Leave a Reply