I JUNI VIL JEG GERNE..

VIND // BAGEGLÆDE OG EN LANGSOM MORGEN

52896820-3bef-499b-b4d4-7e74cea0cedcGodmorgen. På den der helt trætte måde, hvor kroppen værker, og øjnene aldrig rigtig åbner sig. Men for søren, hvor har det været en god weekend. Jeg elsker altså Northside! Det er simpelthen den fineste lille festival med alt det gode, festival byder på og meget lidt af det dårlige. Tænk sig, at man kan høre virkelig god musik, spise et hav af lækker mad, drikke så hovedet snurrer og regnen føles lidt mindre våd – og alligevel vågne op i sin egen seng dagen efter. Dét er altså luksus! Især for sådan en som mig, som var på Roskilde for første og sidste gang i gymnasiet, haha. Northside er en lille perle, og jeg er så glad for, at den bliver afholdt her i Aarhus!

Nå – men det er slet ikke det, som det skal handle om i dag. Og så alligevel: For noget andet jeg elsker, er brød. I alle afskygninger, haha. Jeg vil tusind gange hellere have en bolle med ost end den fineste dessert, og derfor blev jeg også ekstra glad, da Finax spurgte, om jeg ville modtage alt det i ser ovenfor. Og som I kan se, har jeg allerede været i gang. Jeg bagte nemlig et hold ø-landsboller inden Northside, så jeg havde lidt at fylde lommerne med, når sulten meldte sig.

Generelt er brød sådan en feel-good-ting for mig. Det minder mig om alt rart: Brunch, veninder og langsomme morgenener. Og på sådan en ekstra hård morgen, var det den perfekte anledning at dele lidt kærlighed: I kan nemlig vinde den samme store bage-pakke som ovenfor. Den består af økologiske grødboller, fødselsdagsboller, ølandsbrød, grovboller, kernerugbrød, grovkernerugbrød og lækkert madbrød med diverse krydderier.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar til blogindlægget her og fortælle, hvem I vil invitere på brød, hvis I vinder. Jeg trækker en vinder mandag d. 19 juni.

Ellers vil jeg bare ønske jer en dejlig mandag. Må den være god, rar, langsom og ekstra fyldt med lidt af det gode. Selv møder jeg lidt senere, og sidder i skrivende stund med en ekstra god kop kaffe, inden dagen for alvor starter.

Psst: Konkurrencen kører også på min Instagram

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

   

22 kommentarer

 • Naja

  Jeg vil dele pakken med min kæreste og så selvfølgelig de veninder jeg skal have til brunch på min fødselsdag om et par uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Priya

  Hvor lækkert! Vi skal på skovtur på min lille datters fødselsdag i juli, med min familie og svigerforældrene. Det vil være dejligt at lave forskellige e slags nybagt boller og en jordbær taerte til en lille picnic (hvis der er godt vejr!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Nørgaard

  Jeg vil invitere min søde familie, da de har været en kæmpe hjælp under min flytning 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine veninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S.

  Vil invitere min kære veninde og ven, da de går glip af min fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det må blive mine dejlige højskoleveninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det må blive mine dejlige højskoleveninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil invitere min søde veninder på nybagte boller og en lækker omgang brunch og fejre, at jeg netop har afleveret mit speciale og nu er færdiguddannet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil rigtig gerne invitere mine to gamle gymnasie-veninder på besøg til brunch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg tror jeg ville invitere min søster, hendes mand og og deres to små børn over på boller og kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil enormt gerne blive bedre til at bage! Det burde der være rig mulighed for med sådan en fin præmie-pakke 🙂 Og så ville jeg inviterer min farmor, der altid selv disker op med fine bagværksborde. Det fortjener hun. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Jeg vil invitere min søster op fra Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Beck

  Jeg vil meget gerne invitere dig søde Thit til eftermiddagste med nybagte Finax boller.
  Har et par gange bagt Finax brød/boller inspireret af Eva.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arzu

  Jeg ville invitere mine forældre og brødre til nybagte boller til eid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil inviterer mine to veninder fra Aarhus på en lækker brunch. De har efterhånden givet mig husly nogle gange i Aarhus, så jeg vil gerne forkæle dem med en lækker weekend hjemme hos mig i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Frandsen

  Jeg vil invitere mine søstre, svoger og forældre på nybagte boller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Frandsen

  Jeg vil invitere min kære tvillingesøster, storesøster og hendes kæreste på lækkert nybagt brød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hvis jeg vinder så vil der blive inviteret hele familien til bagehygge – vi er meget bageglad familien, så det kunne være super hyggeligt sammen med store og små 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Lækkert! Jeg ville bage til søde sommergæster. Min lillebror kommer hjem på ferie, han bor i London, så jeg ser ham ikke så tit. Jeg er sikker på han vil sætte pris på velduftende bagværk 🙂
  God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freyja

  Hvis jeg vinder, vil jeg bage en masse lækkert til når min søde lillesøster kommer på besøg fra Færøerne. Vi ser ikke hinanden så tit (desværre), så vi har en masse at catche up over lune boller, søde kager og god kaffe 👭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor lækkert!! Herhjemme går vi og venter på at baby kommer ud – termin var i tirsdags! Så hvis jeg vinder, så skal der bages til alle de gæster, der kommer på besøg (hvis altså baby nogensinde kommer ud🙄). Rigtig god mandag 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej!

  Jeg ville invitere min kæreste på brød. Jeg ville lave en brunch med alle mulige lækre ting såsom ø-landsboller, kanelsnurrer, frugt osv. Vi skulle nyde det hele på vores terrasse med en masse god kaffe og bare have en “langsom morgen” sammen.

  – Lisa.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUNI VIL JEG GERNE..