vinderSå har jeg trukket en vinder af konkurrencen om to billetter til Aarhus Food Court. Tusind tak for den store interesse. Det er dejligt, at I er så mange, der gerne vil afsted.

Vinderen blev Trine Skipper, som gerne ville invitere sin kæreste med. Jeg har sendt dig en mail.

Det har virkelig været hyggeligt at læse jeres kommentarer om, hvem I gerne vil invitere med. Det burde man vist gøre noget oftere – altså give en af sine kære en oplevelse. Dem af jer der ikke har vundet, kunne måske overraske jeres kæreste, mor, søster, mand med en tur alligevel?

Jeg håber, I får en dejlig festival! Nedenfor kan I få et lille glimt af, hvad I kan glæde jer til. Som bonusinfo kan jeg fortælle at både Oles Gård, Gourmensch og TOASTiT kommer forbi.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

aarhus-food-court2 aarhus-food-court3 aarhus-food-court4 aarhus-food-court5 aarhus-food-court6