God aften piger. Så har jeg trukket en vinder af konkurrencen om to billetter til Food Festival. Tusind tak for den store interesse. Det er dejligt, I er så mange, der gerne vil afsted.

Vinderen blev Sine, som vil invitere sin papfar med. Jeg har sendt dig en mail.

Jeg har hygget mig sådan med at læse alle jeres kommentarer om, hvem I gerne vil have med. Lige fra mor til søster, veninde, mand, kæreste og endda også bedsteforældre. Det er jo faktisk noget af det, der gør Food Festival så godt – at alle (og alle aldre) kan deltage og få en god oplevelse.

Til de af jer der ikke har vundet, så håber jeg alligvel, at I kommer ned forbi. I kan se programmet her. Selv har Tobber og jeg planer om, at tage forbi lørdag. Selvom jeg også gerne vil til Hotdog DM søndag.

I må have en dejlig aften. Nu vil jeg hoppe på cyklen og hente sushi, inden jeg skal op til en sød studieveninde.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her