VORES LEJLIGHED ER TIL SALG // 4 GODE RÅD HVIS DU SKAL FLYTTE

Hvis I følger med på Instagram, så I nok, hvad der skete i onsdags: Vi havde nemlig besøg af en ejendomsmægler, som skulle vurdere vores lejlighed. Den skal nemlig sælges – eller den og lejligheden ovenpå bliver sat til salg, og så må vi se, hvilken en der bliver solgt.

Så i onsdags var der fuldstændig rent og pænt (dog liidt for sterilt, hvis I spørger mig). Og lige inden ejendomsmægleren bankede på døren, var der en sød læser, der skrev og spurgte, om jeg ikke ville vise lidt glimt af vores lejlighed. Så skægt, skørt og tilfældigt – og derfor skyndte jeg mig at gribe kameraet og skyde lidt billeder af vores lille hybel. Så det får I. Faktisk har vi boet her i præcis tre år nu her, og jeg elsker vores hjem. Selvom jeg drømmer om både køkken-al-rum, direkte adgang til have osv. osv, synes jeg, vi har indrettet os så fint. Her er præcis, hvad vi skal bruge.

(Vores soveværelse)


(Vores spisebord – lavet af en tømrer. Derfor er det samme bordplade som i køkkenet og på barbordet)


(Vores virkelig gode IKEA-sofa, mine yndlings Pablo Picasso billeder og Albe på sin yndlingsplads)

Udover at spørge om jeg ville dele billeder af vores hjem, spurgte Maja også, om jeg ikke ville dele mine bedste tips til, når man skal flytte. Og det vil jeg. På det punkt vil jeg faktisk kalde mig selv ekspert – jeg er nemlig flyttet 18 gange i mit liv. Det er lidt en anden historie, men derfor synes jeg selv, at jeg om nogen burde have lidt tips og tricks i ærmet til, hvordan man skaber sig et hjem men kan lide at være i.

Jeg tænker, I helt sikkert er mange derude, der snart skal flytte hjemmefra, flytte fra et sted til et andet eller måske sammen med jeres kæreste?

#1. Tålmodighed er din bedste ven
Det tager lang tid at skabe sig et hjem, og selvom man egentlig allerhelst bare vil have indrettet lejligheden lige med det samme, er det en god ide at vente med at købe en masse nye ting. Flyt i stedet ind og se, hvordan du bruger lejligheden, hvor du godt kan lide at være – og indret så derefter. Et punkt jeg selv har vildt svært ved, men jeg ved, at det er godt givet ud i sidste ende..

#2. Find din stil
Pinterest er uomgængelig, hvis du skal flytte. Surf rundt og gem alle de boligbilleder, du godt kan lide. Så finder du ret hurtigt ud af, hvad du synes er pænt, og hvordan du gerne vil indrette dig. Læg mærke til, om der er nogle materialer, farver eller mønstre der går igen. Så er det nemmere at undgå fejlkøb. I kan se mit bolig-board her.

#3. Find de ting, du kan li’
Noglegange kan der gå for meget Instagram, Pinterest og Bolig Magasinet i den, og så er min erfaring, at man ikke kommer til at føle sig hjemme. Find nogle ting, der gør dig glad. Helt ned i maven. Og lad dem følge dig. Også selvom de ikke er helt vildt kønne (og ikke ser godt ud på de sociale medier). Det er det, der gør dit hjem til dit og får dig til at føle dig hjemme – selvom du rykker hovedløst rundt. Jeg har mine to lykkedyr, I kan se længere nede.

#4. Opbevaring er livsnødvendigt
Vores bedste venner i vores lejlighed er vores store garderobeskab i soveværelset, skabet i vores bryggers og ikke mindst vores bed-rollers. Tilsammen gør de nemlig, at vi kan gemme alle vores grimme (og alligevel) livsnødvendige ting væk og kun have det fremme, som vi har lyst til at bruge og se på. Så køb det største garderobeskab, du kan finde! Jeg lover, du bliver glad for det!

Jeg håber, I kan bruge mine tips, hvis I går med flyttetanker eller allerede har pakket flyttekassen. Hvis I har spørgsmål til noget på billederne, må I endelig skrive.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments

 • Reply Annette Beck 14. august 2017 at 7:58 pm

  Hvis jeg var ung, var det lige en drøm for mig.

 • Reply Mathias Jensen 18. oktober 2017 at 9:59 pm

  Fed sofa! Hvilken IKEA model er der tale om!? Og fik I solgt lejligheden?

  • Reply thitlund 19. oktober 2017 at 8:06 am

   Hej Mathias 🙂 Tak for det. Sofaen er en Söderhamn-model, og vi er virkelig glade for den! Især fordi den er så dyb og har chaiselong. Og ja, lejligheden blev solgt på tre dage, så det var helt vildt, og vi er faktisk netop i gang med at flytte, fordi den nye ejer overtager her 1/11.

 • Reply I OKTOBER VIL JEG.. – thitlund.dk 8. januar 2018 at 7:18 pm

  […] ♥ Jeg ved ikke, om jeg glæder mig, men vi skal flytte her i oktober. Heldigvis kun én etage (fra stuen til første), så det kommer en del af dagene i efterårsferien til at gå med. Det positive ved flytningen er, at vi virkelig får ryddet op og smidt ud, og så er det jo altid sjovt at skulle indrette sig i en tom lejlighed. Selvom jeg nu ikke tror, der sker de store forandringer. I kan se vores lejlighed her. […]

 • Reply Boliginspiration #1 – thitlund.dk 26. marts 2018 at 7:24 am

  […] kan se vores gamle lejlighed lige her, hvis I synes, det kunne være sjovt. Den vi bor i nu er fuldstændig identisk, så indretningen […]

 • Leave a Reply