Den opmærksomme læser kan huske, at det ikke er særlig lang tid siden, at jeg fortalte om vores nye plakater i stuenMen faktisk har jeg drømt om en billedvæg i flere år, og jeg har altid tænkt, at jeg ville have en, når vi fik en større lejlighed, men da vi flyttede i april, kunne jeg ikke rigtig overskue projektet. Først og fremmest fordi jeg ikke havde billeder og plakater nok til at fylde en væg men aller mest fordi, jeg ikke vidste, hvordan de skulle sammensættes.

Men i weekenden skulle det altså være, og billledet ovenover, som jeg delte på Instagram i søndags, er det mest likede billede, jeg nogensinde har delt. Ikke at det skal være udslagsgivende for, hvad jeg deler herinde, men jeg tænkte, at I måske også ville finde det interessant. Faktisk er indretningsindlæg noget af det, I efterspørger mest, så hvad I ønsker, skal I få.

Billederne er en blanding af plakater, som jeg har købt hos Plakaten i Aarhus og Desenio og billeder, jeg har enten har fået eller købt de sidste par år. Kort sagt nogle jeg enten synes er pæne at kigge på, eller som minder mig om dejlige rejser eller gode minder.

Dét at få billederne hængt op var hurtigt overstået – det, der tog lang tid, var, at få sammensat dem. Jeg startede med at lægge dem på et stort stykke papir på spisebordet, og da jeg langt om længe var tilfreds med, hvordan de lå, tegnede jeg rundt om dem, så jeg kunne se, hvor de skulle placeres, da jeg hang papiret på væggen. Følger du samme fremgangsmåde så husk at mål, hvor ophænget er på rammen og slå sømmet i derefter.

Som inspiration til hvordan billederne størrelsesmæssigt skulle placeres, faldt jeg over Desenio’s guide.

Som jeg skrev på Instagram, så er det som om, vi endelig er faldet på plads i lejligheden. Der er stadig nogle (større) småting, der skal fikses, men det føles som vores hjem, og det er så rart!

Hantaï // 2 Blå nøgenmodel //Palmaceae // 4 Poppies