WORK STATION OG KVARTLIVSKRISE

billede-05-10-2017-11-50-59God formiddag søde jer. Lige nu ser dagens kontor sådan her ud. Med kaffe, magasiner og brummen fra espressomaskinen på Emmerys i Guldsmedgade. Mit yndlingssted. De ved vist godt, hvem jeg er. Så sent som i dag foreslog den søde kaffemand, om jeg ikke burde få et kaffekort. Så. Jeg kommer her ofte, og jeg nyder at sidde her i vindueskarmen og se byen vågne langsomt op, imens folk kommer vandrende. Måske på arbejde, mod uni eller ind til byen, hvor der er Black Friday?

Det er så tiltrængt med et break fra bachelorskrivningen, selvom mit besøg hernede også skal bruges på den. Sammen med alt det andet der også skal klares. Men det er som om, fingrene glider lidt lettere over tasteturet hernede i takt med, at kaffen i koppen slipper op.

Det er sådan nogle dage som i dag, hvor jeg tænker, hvad søren jeg egentlig skal bruge min bachelor til. Skulle jeg ikke bare åbne min egen lille kaffebar? Hvor jeg serverede croissanter fra Briançon og friskpresset appelsinjuice. Hvor jeg kom folk ved, snakkede med dem og måske gav dem det lille bitte pusterum i en travl hverdag, som jeg selv nyder så meget? Dét må da give mening. Lidt mere end en lang opgave ihvertfald gør lige nu.

Faktisk har den der kaffebar altid været en drøm, og når jeg går forbi en nedlagt butik, vender jeg altid, om det var der, den skulle være. For eksempel i den lille hjørnebutik i ø-gaderne, lige der hvor vi bor. Tænk sig, at starte dagen med at tænde for en brummende maskine, smage kaffen til og drypvis byde folk indenfor, inden dagen for alvor starter.

Det er godt med en lille pause, hvor man kan vende verdenssituationen og sit egen ståsted. Overveje, om det nu giver mening, det man laver. I tråd med det delte jeg forleden aften denne her artikel om kvartlivskrise på Instagram. I var så mange, der skrev, at I frygtelig godt kunne genkende det – det der med, at man pludselig bliver ramt af en fortvivelse over, om det man laver giver mening. Om man egentlig burde have startet en kaffebar, i stedet for at læse en kandidat på universitetet, eller om man skulle have fulgt drømmen om at være dykkerinstruktør på Bali.

Det er virkelig en fin artikel, og måske et bud på, hvad et lille kvarter af weekenden skal bruges på?

Sikke jeg kunne komme rundt om det hele. Faktisk ville jeg bare ønske jer en dejlig start på weekenden. Her står den på både venindehygge, en tur i biografen og måske et smut på Aros.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem

GemGem

1 Comment

  • Reply Sarah 24. november 2017 at 10:38 am

    Så fint og vigtigt et skriv! God fredag til dig, kære Thit.

  • Leave a Reply