WORK STATION

3dc4650e-9ac3-4aeb-ab94-73132ce22c78Der er bare nogle perioder, hvor inspirations-sluserne er åbne på vidt gab, og sådan har jeg det for tiden. Jeg sluger alting råt og kan nærmest ikke sove, fordi ideerne bare kører rundt. Og jeg klager ikke! Efter et halvt år i praktik hvor tankerne (naturligvis) primært har været der, synes jeg igen, at jeg kan prioritere bloggen, og jeg glæder mig til det næste halve års tid.

Bloggen her gror jo på mig, og jeg elsker hvordan den vokser og kaster skøre opgaver og spændende mennesker af sig. Faktisk er den lige fyldt 1 år (jeg kan ikke forstå, det ikke er mere), og jeg glæder mig SÅ meget til at tage hul på det næste!

Selvfølgelig skal jeg også gå i skole (en hel del faktisk) OG skrive en bachelor, men jeg kan mærke, at bloggen skal have en hel masse kærlighed, og ordene vælter nærmest ned på tasteturet for tiden. Og billedet overfor, fra i lørdags, er et godt billede på, hvordan mit arbejdsbord ser ud for tiden: I byen med en kop kaffe on the side, magasiner og læsestof over alt og masser af faner åbne på computeren.

Jeg håber, I får en dejlig mandag <3

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

 

No Comments

Leave a Reply