Wrap it up

Jeg synes, det er så skørt at se, hvordan alt det, der var moderne, da jeg gik i folkeskole, pludselig er smart igen – eksempelvis trompetbukser – og jeg er virkelig langsom til at adoptere de nye tendenser. Der er altså bare nogle ting, der aldrig vil se godt ud, ligegyldigt hvilket årti det er moderne, men i 00’er-bølgen, der skyller ind over modeland lige nu, er der en lille bitte accessories, som jeg har (gen)forelsket mig i – nemlig hårklipsen, som det så flatterede hedder på dansk.

Jeg kommer ikke til at gå all-in og sætte dem i pandehåret, men jeg synes, det ser fint ud at sætte håret op med en stor klips. Derfor har jeg været på jagt efter en, der er stor nok til, at al håret kan sættes op, og det har faktisk været sværere end som så, men for et par uger siden fandt jeg den helt perfekte. I var så mange, der skrev og spurgte, hvor den var fra, da jeg viste den på Instagram, og den er fra genbrugsbutikken Prag, der ligger i Borggade her i Aarhus. Klipsene er ikke genbrug, så de har masser af dem dernede i forskellige farver, hvis I er interesserede. Jeg er ihvertfald virkelig glad for min.

Således har I også fået det aller første blogindlæg, der minder det mindste om mode – jeg håber, det falder i god jord – selvom jeg aldrig bliver modeblogger. Så skulle jeg nok være noget hurtigere og mere modig, når det gælder nye tendenser.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

 

 

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

No Comments

Leave a Reply